Tartaar caspanni
2014-12-28- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een verrukkelijk bijzonder gerecht: Tartaar caspanni.
Ingredienten
• 75 gram champignons
• 1/3 courgette
• 1/3 gele paprika
• 3/4 blik gepelde tomaten met staafmixer gepureerd
• 1 teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• 1 theelepel sambal
• 100 gram tartaar
• 50 gram tauge
• 1/2 blikje tomaten puree
• 1/2 ui
• 100 gram volkoren pasta
Bereidingswijze
Tartaar samen met de knoflook en ui in de pancoating aanbakken. Vervolgens alle ingrediënten (m.u.v. de tauge) toevoegen en laten pruttelen tot het vocht voldoende is ingedikt. De tauge 1 minuut apart bakken en vervolgens bij het gerecht toevoegen. Het kan ook gemaakt worden met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.