Heldere aspergesoep
2014-12-31- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere variant Heldere aspergesoep: Heldere aspergesoep.
Ingredienten
• 3 stuk(s) gekookte asperge
• ½ plak(ken) achterham
• ½ stuk gekookt ei
• 1 stuk lente- of bosuitjes
• 1 takje peterselie
• 250 ml runderbouillon
Bereidingswijze
Verdeel hier in het midden de rauwe fijngesneden lente- of bosuitjes. Leg hierop mooi per persoon 3 asperges passend op het bord. (Als de asperges te lang zijn kun je de rest in kleine stukjes snijden en in de bouillon doen.) Schep de aspergebouillon hierop en verdeel dan de klein gesneden gekookte ham en tot slot het verkruimelde hard gekookte ei en eventueel wat peterselie als garnering.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.