Spaghettini
2014-09-22- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een heerlijke Italiaanse spaghettini.
Ingredienten
• ¼ bouillonblokje
• 50 gram champignons
• 100 gram Italiaanse groentemix
• ½ teentje knoflook
• Tomatenketchup (webshop)
• Mespunt sambal oelek
• Sojasaus
• 50 gram volkoren spaghetti, in stukjes breken van ongeveer 3 a 4 cm
• 100 gram tartaar
• 50 gram tauge
• ½ ui
• 50 dl water
Bereidingswijze
De tartaar rul bakken. Nadat de tartaar rul is een kuil maken in het midden en het “bakvocht” daarin laten lopen. In het vocht de groenten (en evt. knoflook) aanfruiten. Geheel mengen en opnieuw een kuil maken. In die kuil de champignons met het vocht, bouillonblokje (kruimelen) erbij en het geheel aan de kook brengen. Als het kookt de ‘spaghettini’ toevoegen en afdekken met de uien en groenten. Daarna de tomatenketchup en sojasaus(al naar genoegen) toevoegen. Het geheel afdekken met taugé. Minimaal 10 à 15 minuten laten staan. De spaghettini is dan gaar en de groenten blijven lekker knapperig. Smakelijk eten!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.