Tagliatelle fruits de mer
2014-09-22- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijk feestelijk Italiaans recept. Tagliatelle fruits de mer.
Ingredienten
• 25 gram achterham
• ½ bouillonblokje
• Campina kookroom light
• 50 gram champignons
• Dille
• 25 gram Hollandse garnalen
• 25 gram kabeljauwfilet
• 25 gram mosselen
• Oregano
• ½ prei
• ½ rode paprika
• 100 gram tagliatelle
Bereidingswijze
Kleingesneden achterham en kabeljauwfilet bakken in de wok. Mosselen, paprika en garnalen even meebakken. Bouillonblokje fijn maken en eroverheen strooien, oregano toevoegen. De champignons erbij doen en het geheel afdekken met prei. Deksel erop en 20 minuten laten staan. Deksel eraf en alles omscheppen. Room mengen met de dille en erover gieten, deksel terug plaatsen. Nog 10 minuten na laten na garen. In deze tijd kunt u de tagliatelle koken. Een feestelijke maaltijd waarmee u uw gasten culinair zult verrassen! Eet smakelijk!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.