Steak op Oosterse wijze

2014-10-22
Steak op oosterse wijze
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een lekker stukje vlees. Steak op Oosterse wijze.

Ingredienten


• ½ teentje knoflook
• ¼ limoen
• 5 gram munt
Pancoating (webshop)
• 20 ml sojasaus
• 100 gram steak
• 4 gram verse koriander
Stevia zoetstof (webshop)

Bereidingswijze

Pel en pers de knoflook. Roer een marinade van de knoflook met de sojasaus en de zoetstof.Snij de steak in blokken, schep ze door de marinade en laat het ca. 1 uur staan. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pers de limoen en pureer het sap met de koriander, de munt en wat pancoating tot een saus. Breng op smaak met zout en peper. Doe het gemarineerde vlees in een ovenschaal en zet deze in het midden van de oven. Braad het vlees in ca. 15 minuten gaar. Bedruip het vlees regelmatig met de marinade. Serveer het vlees met de kruidensaus. Serveer met rijst en haritcots vert of groene asperges.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten:
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke moussaka

    Slanke Moussaka

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *