Spaghetti Milanese
2014-07-26- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere spaghetti milanese.
Ingredienten
• ½ eetlepel bloem
• 100 gram blokjes schouderham
• 1,25 dl bouillon van 1 suikervrij bouillonblok
• 62,50 gram champignons
• ¼ snufje gemengde italiaanse keukenkruiden
• Pancoating (webshop)
• ¼ blik tomatenpuree (klein blikje)
• ½ ui
Bereidingswijze
Bak de uien in pancoating, tot ze glazig zijn. Kook water voor de bouillon. Wanneer de uien glazig zijn, voeg toe 2 el. bloem, goed roeren. De bouillon hieraan zachtjes toevoegen en goed blijven roeren. Het mengsel moet er weer glad uitzien. Bak de champignons in een andere pan in pancoating gaar.Daarna bij het ui-mengsel een klein blikje tomaten puree toevoegen en de Italiaanse keukenkruiden erbij en weer goed roeren. Dan de champignons en ham toevoegen. Goed verwarmen. Dit eten met de juiste hoeveelheid volkoren spaghetti.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.