Schnitzelrolletjes met tomatensaus
2014-10-23- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een lekker gerecht. Schnitzelrolletjes met tomatensaus.
Ingredienten
• 1/7 zakje bosuitjes
• Cocktailprikkers
• ½ eetlepel Italiaanse kruiden (evt. diepvries)
• Pancoating (webshop)
• 100 gram rijst
• 100 gram schnitzel
• ¼ krop sla
• 100 gram tomatenblokjes
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi de schnitzels aan de bovenzijde met de kruiden en zout en peper naar smaak. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi de rolletjes rondom met zout en peper. Verhit de pancoating in een hapjespan en bak de vleesrolletjes in 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het vocht op matig vuur inkoken tot een dikkere saus. Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur hem in stukken. Was en droog de sla goed. Doe wat Kesbeke dressing in een diepe kom. Voeg zout en peper naar smaak toe. Knip de bosuitjes boven de dressing in smalle ringetjes en schep de sla erdoor. Leg de Italiaanse vleesrolletjes met de tomatensaus op twee borden en serveer met de rijst en salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.