Roergebakken sperziebonen met ossehaas

2014-12-01
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een heerlijk Oosters gerecht: Roergebakken sperziebonen met ossehaas.

Ingredienten


• 1 theelepel citroensap
• 1½ eetlepel(s)Japanse sojasaus
• 2 teentje(s) knoflook
• 100 gram ossenhaas
• ½ snufje peper
• ½ rode paprika
• Sambal oelek
• 3 sjalotten
• 200 gram Sperziebonen
• 1 stengels bleekselderij
Stevia zoetstof (webshop) naar smaak
• ½ snufje zout

Bereidingswijze

Snijdt de ossehaas in zeer dunne reepjes. bak de ossehaas apart in de pan met een beetje Pancoatingspray voeg daaraan een teentje knoflook toe. Haal de pan van het vuur en laat het even afkoelen. Kook de sperziebonen 10 minuten en spoel ze daarna meteen af met koud water. Doe de uien de bleekselderij en de paprika in de pan en bak het tot de uien glazig worden. Voeg de ossehaas toe en doe er een teentje knoflook bij. Voeg ook de sojasaus, zoetstof (naar smaak), voor de mensen die van pittig houden sambal oelek en de citroensap toe. Het geheel 5 minuten laten sudderen en klaar! Serveer met Rijstemie of Rijst

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *