Provencaalse varkenshaas
2014-11-11- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een lekker mediterraan hoofdgerecht. Provencaalse varkenshaas.
Ingredienten
• 100 gram aardappelen
• ¼ eetlepel gehakte bieslook
• ½ eetlepel gehakte peterselie
• ¼ theelepel gehakte rozemarijn of tijm
• ¼ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Peper en zout
• Sap van een kwart citroen
• 62,50 gram tomaten
• 100 gram varkenshaas
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180*c. Verhit de pancoating in een pan en bak de varkenshaas in 6 minuten goudbruin. Snijd het vlees in dikke plakken (2 cm) en leg deze in een ovenschaal. Bestrooi het vlees met peper, zout en de gehakte kruiden (peterselie, bieslook, rozemarijn of tijm) en de geperste knoflook. Bedek het geheel met plakjes tomaat. Maak het gerecht af door het te besprayen met wat pancoating en citroensap. Zet het 10 minuten in de oven. Lekker met gekookte aardappelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.