Ossenhaas met tagliatelle
2014-11-09- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijk Italiaans recept. Ossenhaas met tagliatelle.
Ingredienten
• Aluminiumfolie
• ½ courgette, in stukjes
• 100 gram gekookte tagliatelle
• 25 gram geraspte Parmezaanse kaas
• 100 gram onbereide ossenhaas (of kogelbiefstuk)
• Pancoating (webshop)
• 20 gram rucola
Bereidingswijze
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Verhit de pancoating in een koekenpan. Bak de stukken ossenhaas hierin op hoog vuur op elke zijde 1 minuut, draai het vuur lager en bak het vlees nog 1-2 minuten. Neem het vlees uit de pan en laat het even met aluminiumfolie bedekt rusten. Bak intussen al omscheppend 2-3 minuten de courgette in het overgebleven “bakvet”, breng op smaak met zout en peper. Roer de laatste minuut de rucola erdoor en bak even mee. Giet de tagliatelle af en schep het courgettemengsel erdoor. Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met zout en peper naar smaak. Verdeel de pasta over twee borden, strooi de kaas erover en leg het vlees erop.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.