Italiaanse omelet
2014-05-25- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijk gevulde omelet met Italiaanse groente, kipfilet en heerlijke kruiden. Lekker met volkorenbrood, en een frisse salade van komkommer.
Ingredienten
• 50 gram kipfilet
• 1 ei
• 0% vet melk
• 100 gram Italiaanse groentemix
• 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix
Bereidingswijze
Klop het ei met een beetje melk. In koekenpan de pancoating verhitten. Bak van de helft van het eimengsel een dunne omelet in. Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken. Kipfilet in lengte in brede repen snijden. In een wok pancoating verhitten en hierin de kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken. Groentemix en kruidenmix aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken. Op elke omelet aan een kant de helft van de kip- groentemix scheppen, dan dubbelklappen. Serveren met brood.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.