Chinese biefstukreepjes
2014-06-21- Keuken:Chinees
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 1:30 h
Zo makkelijk en alleen nog even in de oven: Chinese biefstukreepjes. Lekker met rijst en rauwkost.
Ingredienten
• 100 gram biefstukreepjes
• ½ doosje champignons
• 1 eetlepel sojasaus
• ½ theelepel azijn
• Stevia zoetstof (webshop)
• 2 eetlepels tomatenketchup (webshop)
• Pancoating (webshop)
• 1 teentje uitgeperste knoflook
• ½ zakje uisnippers
• ½ theelepel vetsin
• ½ eetlepel vijfkruidenpoeder
Bereidingswijze
Doe de reepjes vlees met de overige ingrediënten in een met Pancoating ingespoten ovenschaal en schep alles goed door elkaar. Laat het vlees ten minste 1 uur marineren. Zet de ovenschaal in de oven (voorverwarmd op 250 gr) en laat het gerecht in ca 15 min lichtbruin bakken. Serveren met rijst en rauwkost.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.