Carpaccio
2014-06-27- Keuken:Italiaans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Flinterdunne ossenhaas met kaas en kappertjes, razendsnel gemaakt en altijd feestelijk.
Ingredienten
• 1 theelepel geraspte 20+ kaas
• ½ eetlepel kappertjes
• 90 gram ossenhaas
• ½ theelepel verse citroensap
• Verse zwarte peper
• Zout
Bereidingswijze
Snijd de rauwe ossenhaas in zo dun mogelijke plakjes (of koop ze kant-en-klaar!). “Wals” de ossenhaas flinterdun met een deegroller. Schik de ossenhaas op een groot bord en besprenkel met citroen. Strooi de kaas, kappertjes en peper en zout erover. Lekker met een knapperige witlofsalade met Kesbeke augurkjes en cherrytomaatjes.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.