Zuurkool met kip en appel
2014-07-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Zuurkool met kip, lekker met appel erin.
Ingredienten
• 100 gram aardappelen
• ½ appel
• Kerriepoeder
• 100 gram kipfilet
• Peper
• 1 ui
• Zout
• 250 gram zuurkool
Bereidingswijze
Bak de kipfilets zachtjes bruin en gaar met de gesnipperde ui en kerriepoeder, zout en peper. Snijd van de appel 4 plakken af en bak deze even om en om en leg ze op de kipfilets. Kook de zuurkool en warm op het laatst de rest van appel kleingesneden even mee. Eet hierbij de gekookte aardappelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.