Zuid Franse maaltijdvissoep
2014-09-01- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekker stevige Zuid Franse maaltijdvissoep
Ingredienten
• 50 gram fruits de mer
• ½ teentje knoflook, gesnipperd
• 100 gram krieltjes
• Pancoating (webshop)
• 200 gramtomatenblokjes
• ½ visbouillontablet
• 50 gram witte vis
• 50 ml witte wijn
Bereidingswijze
In soeppan pancoating verhitten en knoflook 1 min. fruiten. Krieltjes toevoegen. Witte wijn, tomatenblokjes (inclusief vocht) en 250 ml water erbij schenken. Bouillontablet erboven verkruimelen en geheel aan de kook brengen. Soep 10 min. afgedekt op laag vuur laten koken. Na 5 min. vis in soep leggen en laten meegaren. Laatste minuut fruits de mer door soep roeren en kort meewarmen. Soep op smaak brengen met zout en peper en over twee diepe borden verdelen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.