Tomatenvinaigrette
2014-12-31- Keuken:Frans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een heerlijk Frans recept: Tomatenvinaigrette.
Ingredienten
• 1 scheutje balsamicoazijn
• 1 takje basilicum
• 1 blokje groentebouillon
• 1 teentje knoflook
• Stuk limoen
• 2 stuk(s) rijpe pruimtomaten
• 1 snufje zout en peper
Bereidingswijze
Ontvel de tomaten, verwijder de zaden en hak het vlees grof. Doe het in een blender met een gepelde teen knoflook, een handje basilicum en een scheut balsamicoazijn. Pers het sap van de limoen erover en voeg 5 el groentebouillon toe. Klop alles door elkaar tot het een glad geheel is. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.