Zomerse omelet
2014-11-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Tussendoortje
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke zomerse omelet. Extra lekker met salade erbij.
Ingredienten
• 2 eieren
• ½ grote aardappel, in blokjes van 1.5 cm
• ½ middelgrote ui, gesnipperd
• ½ mespunt mild paprikapoeder
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Verhit pancoating in middelgrote pan met dikke bodem; voeg aardappel en ui toe. Bak op matig vuur totdat ze goudbruin zijn en goed met pancoating zijn bedekt. Zet het vuur lager, dek de pan af en bak 5-6 minuten onder af en toe roeren totdat de aardappelen gaar zijn. Haal aardappel en ui uit de pan. Op keukenpapier laten uitlekken. Klop in een kom eieren en paprika schuimig: roer er voorzichtig het aardappelmengsel door. Verhit extra pancoating in een schone pan. Voeg het eimengsel toe; op matig vuur afgedekt 15-20 minuten bakken tot het mengsel is gestold. Tenslotte onder een hete grill goudbruin bakken. Serveer warm of koud, in puntjes, met een salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.