Yoghurtsaus met kerriepoeder
2014-12-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 2m
Een lekkere variant yoghurtsaus met kerriepoeder.
Ingredienten
• 1 eetlepel azijn
• 5 snufje(s) bieslook en peterselie
• 2 eetlepel(s) magere yoghurt 0% vet
• 5 snufje(s) peper en zout
Bereidingswijze
Alles in een kommetje mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Kan ook met gesneden augurken, kerriepoeder of paprikapoeder
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.