Varkensoesters met sperziebonen
2014-11-06- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke varkensoesters met sperziebonen.
Ingredienten
• 100 gram gekookte aardappelen
• 25 gram hamblokjes
• Pancoating (webshop)
• 75 gram varkensoester
• 150 gram verse sperziebonen
Bereidingswijze
Verwarm in een koekenpan wat pancoating en bak de varkensoester in ca. 20 minuten rondom gaar. Kook ondertussen de bonen in een pan met water in circa 20 minuten gaar. Kook de aardappelen in een pan met water in circa 12 minuten gaar. Bak ondertussen in een (kleine) koekenpan de hamblokjes uit en schep ze daarna door de gekookte bonen heen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.