Thaise Runderschnitzel
2014-09-03- Keuken:Thais
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 50m
Een erg smakelijk gerecht. Thaise Runderschnitzel.
Ingredienten
• 1 eetlepel Japanse sojasaus
• ¼ limoen
• Pancoating (webshop)
• Perper
• 100 gram runderschnitzel
• 1/8 Thaise vissaus
• ¼ eetlepel verse gemberwortel, geraspt
• ¼ eetlepel verse korianderblaadjes
• ½ theelepel Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Rasp de schil van de limoen fijn en pers het sap uit. Verwijder het zaad en hak de peper fijn. Snijd de korianderblaadjes in dunne reepjes. Roer de pancoating, de gember, de limoenrasp en de peper door elkaar. Masseer het vlees met de kruidenmarinade en laat het in ca. 30 minuten afgedekt buiten de koelkast intrekken. Roer de limoensap, de sojasaus, de vissaus, het zoetstof, de peper en de koriander door elkaar tot een dressing. Verwarm een pan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Leg de runderschnitzels in de pan en bak het vlees in ca. 4-6 minuten gaar. Schuif het vlees regelmatig over de bodem en keer het veelvuldig om. Laat het buiten de pan even rusten. Serveer het vlees met de dressing. Lekker met witte en wilde rijst en Chinese kool met sesam.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.