Spaanse groentenomelet
2014-07-29- Keuken:Spaans
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Spaanse groentenomelet. Heerlijk gevarieerd.
Ingredienten
• 25 gram aardappelblokjes
• ¼ blokje tuinkruidenbouillon
• 1 ei
• 50 gram sperziebonen
• ¼ tomaat
• 5 ml water
Bereidingswijze
Klop de eieren los met 20 ml water en roer het bouillonblokje door het mengsel. Voeg daarna de sperziebonen en de in plakjes gesneden tomaat toe. Verhit Pam in een koekenpan en bak de aardappelblokjes hierin aan. Voeg het eiermengsel toe. Draai als de bodem gestold is het vuur zacht en keer de omelet. Na circa 4 minuten is de omelet gaar.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.