Runderreepjes met Shii-take

2014-09-03
runderreepjes met shii-take
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een bijzonder lekkere runderreepjes met Shii-take.

Ingredienten


• ¼ eetlepel allesbinder
• ½ eetlepel droge sherry
Pancoating (webshop)
• 100 gram runderreepjes
• 37,50 gram shii-take
• 125 gram snijbonen
• 4/10 eetlepel sojasaus
• 2/10 eetlepel vijfkruidenpoeder
• Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 4 cm. Kook ze 5 minuten in water met zout en spoel ze onder koud water af.. Snijd de stugge steeltjes van de shii-take en snijd de rest in plakjes. Verhit de pancoating in een wok of ruime braadpan en bak de vleesreepjes al omscheppend op een hoog vuur bruin in ca. 4-5 minuten. Schep ze uit de pan. Bak de shii-take 3 minuten in het “bakvet” en voeg de snijbonen, de sherry, de sojasaus, 0.5 dl heet water, het vijfkruidenpoeder, peper en zout toe. Breng alles aan de kook. Schep het vlees erdoor. Bind het vocht met allesbinder. Lekker met rijst en gesneden bosuitjes en rode peper.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Koolrolletjes

  • Overheerlijke bloemkoolschotel

    Overheerlijke bloemkoolschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *