Romige mosselen met venkel

2014-11-10
romige mosselen met venkel
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Lekkere romige mosselen met venkel. Kan lekker zijn met brood.

Ingredienten


• ½ bosuitje, in ringetjes
• 25 ml campina kookroom light
• 25 ml droge witte wijn
• 425 gram mosselen, schoongemaakt
• ½ venkelknol, in reepjes, groen apart

Bereidingswijze

Breng in een grote (mossel)pan de wijn met room en peper en zout aan de kook. Schep de venkel erdoor en kook de groente circa 2 minuten. Voeg de mosselen en de bosui toe. Leg het deksel op de pan en kook alles op hoog vuur in circa 5 minuten gaar. Schud de pan een paar maal om. Schep het venkelgroen door de mosselen. Lekker met brood.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *