Romige mosselen met venkel
2014-11-10- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Lekkere romige mosselen met venkel. Kan lekker zijn met brood.
Ingredienten
• ½ bosuitje, in ringetjes
• 25 ml campina kookroom light
• 25 ml droge witte wijn
• 425 gram mosselen, schoongemaakt
• ½ venkelknol, in reepjes, groen apart
Bereidingswijze
Breng in een grote (mossel)pan de wijn met room en peper en zout aan de kook. Schep de venkel erdoor en kook de groente circa 2 minuten. Voeg de mosselen en de bosui toe. Leg het deksel op de pan en kook alles op hoog vuur in circa 5 minuten gaar. Schud de pan een paar maal om. Schep het venkelgroen door de mosselen. Lekker met brood.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.