Roergebakken biefstuk
2014-10-16- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk gerecht! Roergebakken biefstuk.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• ½ pond bleekselderij
• Peper, zout
• Sojasaus
• ½ Spaanse peper
• 1 ui
Bereidingswijze
De bleekselderij schoonmaken, in stukjes snijden en 10 minuten koken. Daarna uit laten lekken. De uien schoonmaken en in ringen snijden. De biefstuk in reepjes snijden. In een wok, wadjan of tefalpan de biefstuk snel roerbakken. Uit de pan halen en in dezelfde pan de uien bakken tot ze bruin zijn. Het vlees weer terug doen met de bleekselderij en de Spaanse peper, peper, zout en sojasaus. Nog even op hoog vuur doorbakken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.