Paprikasoep met kruidenkaas en eikruim

2014-10-01
Paprikasoep met kruidenkaas en eikruim
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een heerlijke bijzondere paprikasoep met kruidenkaas en eikruim.

Ingredienten


• Cayennepeper
• Fijn gesnipperde bieslook
• ½ kippenbouillontablet
• ½ eetlepel(s) magere kruidenkaas (bv. paturain light 6%)
Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ½ rode paprika
• ½ ui

Bereidingswijze

Pel de ui en hak fijn. Maak de paprika schoon en verwijder de zaadjes. Snijd 3/4 paprika in stukken en de rest in heel kleine blokjes voor de garnering. Stoof de ui en de stukken paprika in de pancoating. Voeg 600 ml water en het bouillonblokje toe en laat 20 minuten koken. Voeg de kaas toe en mix de soep. Breng op smaak met cayennepeper, peper & zout. Plet een hardgekookt ei. Strooi in elk bord bij het serveren wat bieslook, paprikasnippers en geplet ei.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *