Paprikasoep met kruidenkaas en eikruim
2014-10-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke bijzondere paprikasoep met kruidenkaas en eikruim.
Ingredienten
• Cayennepeper
• Fijn gesnipperde bieslook
• ½ kippenbouillontablet
• ½ eetlepel(s) magere kruidenkaas (bv. paturain light 6%)
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• ½ rode paprika
• ½ ui
Bereidingswijze
Pel de ui en hak fijn. Maak de paprika schoon en verwijder de zaadjes. Snijd 3/4 paprika in stukken en de rest in heel kleine blokjes voor de garnering. Stoof de ui en de stukken paprika in de pancoating. Voeg 600 ml water en het bouillonblokje toe en laat 20 minuten koken. Voeg de kaas toe en mix de soep. Breng op smaak met cayennepeper, peper & zout. Plet een hardgekookt ei. Strooi in elk bord bij het serveren wat bieslook, paprikasnippers en geplet ei.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.