Paprikasaus
2014-12-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een lekkere paprikasaus. Altijd heerlijk bij de barbecue.
Ingredienten
• Pond champignons
• ½ gele paprika
• ½ groene paprika
• ½ rode paprika
• ½ runder bouillonblok
• ½ theelepel sambal
• ½ eetlepel soja
• 1 eetlepel tomatenketchup (webshop)
• 1 uien
• ½ Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Uien grof snijden; paprika in blokjes snijden; champignons in schijfjes. deze bakken en 1 bouillonblok toevoegen laten sudderen en soja, sambal en ketchup toevoegen lekker bij de BBQ
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.