Oosterse runderreepjes
2014-11-14- Keuken:Oosters
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Lekkere Oosterse runderreepjes.
Ingredienten
• ¼ theelepel geraspte verse gember
• ¼ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Peper en zout
• 100 gram runderreepjes
• ¼ theelepel sambal oelek
• ¾ eetlepel sojasaus
Bereidingswijze
Bak de runderreepjes 5 minuten in pancoating in een koekenpan. Voeg geperste knoflook, gember, peper, zout, sojasaus en sambal toe. Snijd een bosuitje in ringetjes en houd wat van het loof apart. Schep de uitjes door de runderreepjes. Lekker met een komkommersalade of sperziebonen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.