Marokkaanse dip
2014-12-02- Keuken:Marokkaans
- Menugang:Cracker-idee
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 2m
Marokkaanse dip, lekker en snel klaar.
Ingredienten
• 62,50 ml Griekse yoghurt 0% vet
• ¼ teentje knoflook
• ¼ bos koriander
• ½ tak lente ui of bosui
• ¼ bos pepermunt
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in een blender. Laat deze draaien tot alles fijn is. Naar smaak peper en zout toevoegen en klaar. Lekker met rauwkost. Opmerking: alle ingrediënten naar smaak toevoegen opgegeven hoeveelheden zijn richtlijn, variëren met kruiden kan ook.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.