Victoriabaars met Marokkaanse kruiden
2014-11-20- Keuken:Marokkaans
- Menugang:Nagerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere victoriabaars met Marokkaanse kruiden.
Ingredienten
• Aluminiumfolie
• 2½ dunne plakjes citroen
• ¼ theelepel gemalen komijn
• Pancoating (webshop)
• 1½ tak verse koriander
• 100 gram victoriabaarsfilet
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180*C. Spreid de plakjes citroen uit in een kleine ovenschaal ingesprayd met pancoating. Bestrooi de vis met zout, peper en de komijn en leg het stuk vis op de plakjes citroen. Spray wat pancoating over de vis. Leg daarop de takjes koriander. Dek de schaal af met een stuk aluminiumfolie. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in 12-15 minuten gaar worden. Verwijder de folie voorzichtig. Lekker met sperziebonen en rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.