Kruidensaus
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekkere kruidensaus van yoghurt en verse kruiden. Heerlijk als dip bij bv. tomaatjes, of komkommer. Ook lekker bij een stukje vlees.
Ingredienten
• 100 ml magere yoghurt
• 2 eetlepels kruiden (peterselie, bieslook, dragon etc.)
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Alles in een kommetje mengen en naar behoefte nog en snufje peper en/of zout aan toevoegen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.