Klassieke hamburger
2014-04-14- Keuken:Amerikaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 15m
- Kooktijd: 15m
- Gereed: 30m
Heerlijke klassieke hamburger van tartaar gemengd met knoflook, ui en worchestersaus. Snel klaar en lekker met een frisse salade met komkommer.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 100 gram volkorenbroodjes
• tomatenketchup (webshop)
• pancoating (webshop)
• ¼ ui, heel fijn gesnipperd
• 1 ui, in ringen
• 1 tomaat
• sla
• ½ teentje knoflook
• ¼ eetlepel worchestersaus
• mosterd
• zout, peper
Bereidingswijze
Meng in een grote kom de tartaar, knoflook, ui, worchestersaus en royaal peper en zout door elkaar. Vorm er een hamburger van. Gril de hamburger 12-16 minuten direkt op een niet te heet vuur (liefst met deksel erop) draai ze een keer om. Leg de laatste 3 minuten het brood op de barbeque om ze te roosteren. Gebruik de extra ingredienten om het broodje aan te kleden. Serveer met sla.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.