Kip met spinazie en champignonsaus
2014-05-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kip met spinazie (geroerbakte spinazie) spinazie met een saus van champignons, bouillon, sjalotje en wat kookroom. Heerlijk met gebakken krieltjes.
Ingredienten
• 85 gram kipfilet
• 15 ml Campina kookroom light
• ½ doosje champignons
• 150 gram verse spinazie
• 1 sjalotje
• 50 ml bouillon
Bereidingswijze
Hak de sjalot en de champignons in kleine stukjes. Bak het sjalotje glazig en voeg de champignons toe, bak dit ongeveer 3 minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe. Breng op smaak met wat peper. Laat de saus inkoken en maak het eventueel wat dikker met allesbinder. Bak de kipfilet in de grillpan. Als laatste laat je in een wok de spinazie slinken door hem te roerbakken.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.