Kip met sperziebonen
2014-05-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kip met sperziebonen, paprika, ui en knoflook. Bestrooid met wat chilikruiden, lekker met basmatirijst en een salade van komkommer en tomaat.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• 100 gram sperziebonen
• ½ gele paprika
• ½ rode paprika
• 1 grote ui
• Teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Chilikruiden
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in stukjes en bestrooi het met peper, zout, chilikruiden en eventueel wat knoflookpoeder. Bak de kipfilet even aan in de pancoating. Kook ondertussen de sperziebonen even kort zodat ze knapperig blijven. Snij de ui, de paprika’s, en het teentje knoflook en bak dit mee met de kipfilet. Voeg als laatste de sperziebonen toe en meng het geheel. Voeg eventueel nog wat sojasaus toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.