Kabeljauw met paprika
2014-05-22- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kabeljauw met paprika, ui en tomatenpuree. Makkelijk te maken gerecht en zo klaar. Heerlijk met rijst en broccoli of een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram kabeljauwfilet, in blokjes
• ½ groene paprika
• ½ gele paprika
• ½ rode paprika
• 1 ui, gesnipperd
• ½ blikje tomatenpuree
• 25 ml water
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Snij de paprika’s in blokjes. Roer de ui, tomatenpuree, paprika’s en het water door elkaar en breng dit op smaak met peper en zout. Doe dit mengsel in een pan en breng dit aan de kook. Voeg dan ook de kabeljauwblokjes toe en laat dit zachtjes gaar worden in 12 minuten. Dit gerecht is lekker met rijst en salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.