Japanse rosbiefrolletjes
2014-05-22- Keuken:Japans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Japanse rosbiefrolletjes gevuld met paprika en bosui. Geserveerd met een heerlijke saus, mie en een frisse komkommersalade.
Ingredienten
• 100 gram rosbieflapjes a la minute
• 100 gram mie
• Pancoating (webshop)
• 2 bosuitjes
• ½ kleine komkommer
• ½ kleine rode paprika
• 1 eetlepel Kesbeke dressing (webshop)
• 1 eetlepel sojasaus
• 1 eetlepel droge sherry
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Komkommer wassen en in plakjes snijden, deze plakjes mengen met de Kesbeke dressing. Een pan met ruim water aan de kook brengen. Kook hierin de mie volgens de beschrijving op de verpakking. Paprika schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken. Bosuitjes in lengte halveren. Op elk plakje rosbief 2 reepjes paprika en 1 stukje bosui leggen. Plakjes oprollen en vaststeken met cocktailprikker. In koekenpan pancoating verhitten en rosbiefrolletjes in 3 à 4 minuten rondom bruin bakken. Bestrooien met zout en peper. Op bord scheppen en met scherp mes schuin doormidden snijden. Aan “bakvet” 1 eetlepel water, sojasaus en sherry toevoegen en aanbaksels losroeren. Voeg eventueel nog wat ring
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.