Japanse roerbakschotel
2014-12-29- Keuken:Japans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijk Japans gerecht: Japanse roerbakschotel.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• stronk broccoli
• 125 gram champignons
• 3 eetlepel(s) Japanse soja saus
• 1 teentje(s) knoflook
• 1 mespuntje of iets meer, sambal oelek
• 1/2 stuk prei
• 50 gram tauge
Bereidingswijze
Prei in ringen snijden, broccoli en champignons in stukjes snijden. De biefstuk in reepjes snijden. Sojasaus, geperste knoflook en sambal mengen. In een wok met Panspray de stukjes biefstuk roerbakken. Broccoli en champignons toevoegen en even beetgaar roerbakken. Sojasaus mengsel erbij en heel even meebakken. Klein beetje water toevoegen als het te droog is in de wok. Als laatste de preiringen en tauge heel kort meebakken, zodat het knapperig blijft. Met zilvervliesrijst serveren
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.