Hamburgers met salsa
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Voorbereidingstijd: 1m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Hamburger met gebakken aardappelen, en een heerlijke salade met augurken en tomaten. Probeer de heerlijke tomatenketchup van Felix erbij.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 100 gram aardappelen, geschild
• Pancoating (webshop)
• tomatenketchup (webshop)
• 2 tomaten, in kleine blokjes
• ½ krop sla
• Kesbeke- augurken, in kleine blokjes
• 2 uien, in ringen
Bereidingswijze
Verhit de pancoating in de pan en bak de aardappel en de ui, met de deksel op de pan, in 20 min gaar. Was en droog de sla en snij de sla in reepjes. Roer de augurk, de tomaat en de sla door elkaar, en breng op smaak met zout en peper. Verhit de grillpan en spray deze in met pancoating. Grill de tartaar in 8 min. aan weerszijden bruin en gaar. Serveer ze met de aardappel en de ui- augurkensalsa. Serveer met suikervrije ketchup.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.