Goulash van runderpoulet
2014-05-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Goulash van runderpoulet, heerlijk gevuld met paprika, champignons en ui. Lekker met volkorenrijst en een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram runderpoulet
• 125 gram champignons
• 1 kleine rode paprika
• 1 ui
• 1 blikje tomatenpuree
• 1 theelepel bouillonpoeder
• flinke scheut tomatenketchup (webshop)
• 1 theelepel Stevia zoetstof (webshop)
• Scheut sojasaus
Bereidingswijze
Maak eerst de saus klaar: voeg de tomatenpuree, zoetstof, de bouillonpoeder, de tomatenketchup en de sojasaus bij elkaar. Meng dit tot er een sausje ontstaat. Verwarm de pan op een halve pit voor, spray wat pancoating in de pan en laat de runderpoulet aanbruinen (doorroeren). Voeg dan de rest toe in de volgende volgorde: gesneden ui, gesneden paprika, het sausje, 1 kopje water en de gesneden champignons. Daarna de deksel op de pan plaatsen en 20 minuten laten garen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.