Garnalencocktail met sinaasappel
2014-05-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Verrassend lekkere garnalencocktail, met Griekse yoghurt en sinaasappel.
Ingredienten
• 50 gram gepelde garnalen
• ½ eetlepel Total magere Griekse yoghurt
• 1 kleine sinaasappel
• ¼ eetlepel tomatenpuree
• Gemengde sla
• Takje mint
Bereidingswijze
Pel de sinaasappel, en verdeel deze in partjes. Verwijder het vruchtvlees en de pitjes, snijd ieder partje doormidden. Meng de partjes en de garnalen voorzichtig met elkaar. Leg een paar sla blaadjes onderin een coupe en daarop het garnalen mengsel. Maak een sausje van de Griekse yoghurt en tomatenpuree. Verdeel het sausje over het garnalenmengsel. Garneer de cocktails met een schijfje sinaasappel en een takje mint. Sinaasappel kan desgewenst worden vervangen door mandarijnen, in dat geval een grote mandarijn nemen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.