Frambozenijs
2014-06-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Tussendoortje
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Een heerlijk fris nagerecht dat vrijwel altijd in de smaak valt: frambozenijs.
Ingredienten
• 125 gram frambozen
• 50 ml magere yoghurt
• Stevia zoetstof (webshop) naar smaak
Bereidingswijze
Het is belangrijk dat het fruit bevroren is. Dus vries de frambozen van te voren in. Neem een keukenmachine en maal de bevroren frambozen fijn. Voeg de magere yoghurt toe en meng het geheel nog eens door elkaar. Naar wens kan er nog wat Stevia zoetstof toegevoegd worden. Je kan het direct serveren of even terug in de vriezer doen. Je kan dit ook met aardbeien doen of bessen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.