Cocktailsaus
2014-06-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Cocktailsaus is altijd lekker bij een stukje vlees of als dipsaus bij wat groenten of rauwkost. Makkelijk en snel gemaakt.
Ingredienten
• 1 scheutje dragonazijn
• 2 eetlepels tomatenketchup (webshop)
• 2 dl magere yoghurt
• 1 snufje peper
• 1 takje peterselie
Bereidingswijze
Roer alle ingrediënten goed door elkaar en klaar!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.