Carpaccio van courgette
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Met deze courgettecarpaccio (Carpaccio van courgette) zet u in een handomdraai iets bijzonders op tafel.
Ingredienten
• Citroensap
• ½ courgette
• Kesbeke pestodressing
• Rucola
• Stukje Parmezaanse kaas
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
De courgette wassen en de boven- en onderkant eraf afsnijden. Met de kaasschaaf of dunschiller de courgette in de lengte in dunne plakken snijden. De buitenste stukjes (die helemaal uit schil bestaan) niet gebruiken. Bestrooi de plakken met wat peper en zout en sprenkel er citroensap over. Meng de dressing met de rucola en verdeel dit daarna over de borden. Leg dan de courgetteplakken er in grote “lussen” op en druppel eventueel de rest van de dressing er omheen. Schaaf er een paar grote krullen van de Parmezaanse kaas overheen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.