Biefstuk roergebakken
2014-06-23- Menugang:Hoofdgerecht
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Weinig voorbereiding en zo op tafel: roergebakken biefstuk met bleekselderij. Erg lekker.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• ½ pond bleekselderij
• ½ Spaanse peper (zonder pitjes), fijngesneden
• 1 ui
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
De bleekselderij schoonmaken, in stukjes snijden en 10 minuten koken. Daarna uit laten lekken. De ui schoonmaken en in ringen snijden. De biefstuk in reepjes snijden en snel in een wok of Tefalpan roerbakken. Uit de pan halen en in dezelfde pan de uien bakken tot ze bruin zijn. Het vlees terug doen met de bleekselderij en de Spaanse peper, peper en zout. Nog even op hoog vuur doorbakken. Lekker met gebakken aardappels met rozemarijn.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.