Biefstuk met bosui
2014-06-23- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 0m
Deze biefstukspiesen met bosui maken van iedere maaltijd iets bijzonders. Erg smakelijk en lekker te combineren met rijst, tomaat en sperziebonen.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk
• 1 bosuitje in 4 stukken
• ½ rode ui in 8 partjes
• Balsamicoazijn
• 2 of 3 spiesen
• Pancoating (webshop)
• 1 theelepel milde paprikapoeder
• Snufje zwarte peper
• Zeezout
Bereidingswijze
Snij de biefstuk in blokjes van 3-4 cm. Maak in een kom een marinade van azijn, paprikapoeder, versgemalen peper en wat Pancoating. Roer de blokjes vlees door de marinade en laat deze 10 min. intrekken. Steek de blokjes vlees om en om met de stukken bosui aan de spiesen, druk ze iets aan en spray ze in met wat balsamicoazijn. Verwarm de grillpan op hoog vuur tot deze goed heet is en er een lichte walm vanaf komt. Leg de biefstukspiesen erop en leg de partjes rode ui ernaast. Rooster de spiesen 4 tot 6 minuten tot het vlees is voorzien van mooie bruine strepen en de uien zacht zijn. Keer de spiesen regelmatig. Bestrooi de spiesen met zeezout en peper en leg ze met de rode uipartjes op de borden. Lekker met rijst met tomaat en fijn gehakte peterselie en sperziebonen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.