Babi Pangang
2014-06-29- Keuken:Chinees
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een echte aanrader om eens te proberen: pittige of zoete Babi Pangang met witte rijst of mie. Te serveren met een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram ongepaneerde schnitzel
• 1 ½ blik tomatenpuree (zonder suiker)
• 2 ½ eetlepel tomatenketchup (zonder suiker)
• 1 ui
• Pancoating (webshop)
• 1 theelepel sambal
• ½ eetlepel sojasaus
• ½ kopje water
• Stevia zoetstof (webshop)
• 1 teentje knoflook
Bereidingswijze
De ongepaneerde schnitzels in stukjes snijden. Beetje peper en zout erover en dan bakken in de Pancoating. Ui in stukjes snijden en meebakken. Als het vlees gaar is tomatenpuree, knoflook, sojasaus, water, Stevia en sambal erbij doen. Op smaak maken met ketchup. Het gerecht kan pittig of zoet gemaakt worden door toevoeging van meer sambal of Stevia. Serveer met rijst en een frisse salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.