Roergebakken sperziebonen met biefstuk
2014-10-26- Keuken:Chinees
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een lekker roergebakken sperziebonen met biefstuk.
Ingredienten
• 100 gram biefstuk, in repen
• ¼ teentje knoflook, fijngesneden
• ¼ limoen, geperst
• ½ eetlepel sojasaus
• Pancoating (webshop)
• 100 gram sperzieboontjes, in de lengte gehalveerd
• ¼ eetlepel verse gember, geraspt
• 100 gram zilvervliesrijst
Bereidingswijze
Schep in een kom de biefstuk om met de knoflook, gember en zout en peper naar smaak. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit wat pancoating in een wok en bak de biefstukreepjes al omscheppend op hoog vuur rondom snel bruin. Schep ze uit de wok. Verhit nog wat pancoating in de wok en roerbak de boontjes 3-5 minuten op hoog vuur. Schep dan de gebakken biefstukreepjes, de sojasaus en het limoensap erdoor. Verwarm het gerecht op halfhoog vuur nog heel even goed door en serveer het met de rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.