Currykip met groenten
2014-06-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Een compleet eenpansgerecht om echt van te genieten: currykip met groenten.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• 50 gram champignons
• ¾ dl kippenbouillon
• ½ teentje knoflook
• ½ eetlepel Namjai currypasta
• Pancoating (webshop)
• 100 gram sperziebonen
• 1 stuk bloemkool
• 1 tomaten
• ½ ui
Bereidingswijze
Maak de groenten schoon. Breek de sperziebonen in stukken, verdeel de bloemkool in roosjes, snij de tomaat in parten en de ui in snippers. Snij de kipfilet in blokjes. Verwarm de Pancoating in een braadpan en bak hierin de kip en de ui bruin. Pers het halve teentje knoflook er boven uit. Voeg de currypasta toe met de bouillon, de sperziebonen en de tomaat. Stoof het gerecht enkele minuten. Maak de champignons schoon en halveer ze. Voeg de roosjes bloemkool aan de kip toe met de champignons en stoof het gerecht verder gaar. Lekker met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.