Frambozenijs

2014-06-17
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 5m

Een heerlijk fris nagerecht dat vrijwel altijd in de smaak valt: frambozenijs.

Ingredienten


• 125 gram frambozen
• 50 ml magere yoghurt
Stevia zoetstof (webshop) naar smaak

Bereidingswijze

Het is belangrijk dat het fruit bevroren is. Dus vries de frambozen van te voren in. Neem een keukenmachine en maal de bevroren frambozen fijn. Voeg de magere yoghurt toe en meng het geheel nog eens door elkaar. Naar wens kan er nog wat Stevia zoetstof toegevoegd worden. Je kan het direct serveren of even terug in de vriezer doen. Je kan dit ook met aardbeien doen of bessen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *