Grieks stoofvlees

2014-05-27
Grieks Stoofvlees
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 2:20 h

Grieks stoofvlees van runderlappen, heerlijk gevuld met knoflook, ui en een klein beetje rode wijn. Heerlijk met broccoli en aardappelen.

Ingredienten


• 100 gram magere runderlappen
• 100 gram aardappelen
• 200 gram broccoli
Pancoating (webshop)
• 2 uien
• 2 teentjes knoflook
• 1 klein blikje tomatenpuree
• 1dl droge rode wijn
• Zout
• Peper

Bereidingswijze

Snij de runderlappen in grove stukken. Snipper de ui en de knoflook klein. Bak de runderlapstukjes in de pancoating bruin, voeg de uien en de knoflook toe en fruit dit even mee.
Voeg peper en zout, de tomatenpuree en de iets verwarmde wijn toe. Stoof het geheel op een zacht vuur met de deksel op de pan in 2 uur gaar. Kook de aardappelen en broccoli gaar en serveer dit samen met het Grieks stoofvlees.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Koolrolletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *