Hongaarse goulashsoep
2014-05-26- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke Hongaarse goulashsoep met runderpoulet , aardappels, tomaat en paprika. Deze maaltijdsoep is lekker met een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram rib- runderlappen, in blokjes
• 100 gram vastkokende aardappels, geschild en in blokjes
• 100 gram tomatenblokjes
• 1 rode paprika, in smalle reepjes
• 1 ui, gesnipperd
• Pancoating (webshop)
• ½ vleesbouillontablet
• 1 theelepel milde paprikapoeder
Bereidingswijze
In een soeppan de pancoating verhitten en de ui 3 min. fruiten. Rib- runderlappen toevoegen en in 5 min. rondom bruinbakken. Paprikapoeder over vlees strooien en 1 min. meebakken. Tomatenblokjes met vocht en ¾ liter water toevoegen. Bouillontablet erboven verkruimelen en vocht aan de kook brengen. Soep met deksel op de pan, 1.5 uur zachtjes laten koken. Paprikareepjes en aardappelblokjes toevoegen en soep nog 30 min. zachtjes laten koken. Pittig op smaak brengen met zout en (chili) peper. Eventueel met een lepel Campina kookroom light en met wat verse peterselie garneren.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Jolanda Op 9 oktober 2014
Heerlijke gevulde maaltijdsoep!